Vi er importør og distributør av de fleste merker smøreolje og leverer til kystnæring, landbruk, entreprenører og andre bedrifter. For å sikre at våre kunder får kvalitetsolje, forhandler vi bare kjente merker som Exxon Mobil, Texaco Chevron, Shell, Castrol, Panolin og Total for å nevne noen.

Haltbakk Bunkers er merkeuavhengig slik at du som kunde skal ha valgmulighet og få en ærlig vurdering av hvilken olje du bør benytte. Produktspekteret består i hovedsak av motorolje, girolje, hydraulikkolje, hylseolje, smørefett og diverse kjemikalier som vaskemidler og desinfeksjon.

For å sikre at våre kunder får en smøreolje som er godkjent og trygt til bruk i sitt maskineri, konverterer vi til tilsvarende godkjente oljer og kan tilrettelegge smørekart om ønskelig.

For å opprettholde vår egen og våre kunders grønne profil tilbyr vi en rekke biologisk nedbrytbare og næringsmiddelgodkjente produkter og benytter oss selv av disse oljene på egne fartøy.

Vi kan tilby svært god logistikk gjennom en omfattende båt og bilpark samt eksterne leverandører.

Båtene våre har alltid smøreolje tilgjengelig for hurtig leveranse og nød leveranser samt vi har flere lokale lager i Bergen, Oslo, Kristiansund og Fjelldal. Uansett hvor i Norge våre kunder trenger smøreolje, leverer vi.

Som en naturlig tilleggstjeneste leverer vi ofte smøreolje og relaterte produkter sammen med drivstoff når vi ankommer med båt eller bil for å bedre logistikken og kutte kostnadene til våre kunder.

Bestillinger kan rettes på e-post [email protected] eller ved å ta kontakt via telefon +47 926 85 941.

ANDRE PRODUKTER

Klikk under for å laste ned vår omfattende produktkatalog for å utforske hva vi kan tilby deg.

[brochure text=»Last Ned» link=»/wp-content/uploads/2019/11/Brochure1.pdf»]

MARINE DIESEL

MARINE DIESEL

DIESEL EN 590

Bensin blyfri 95

Vaskemidler

Anti-etsende kjemikalier

DISINFECTANTS

Desinfeksjonsmidler