Vi i Haltbakk Bunkers leverer drivstoff til marin og landbasert industri av alle sorter. Om det er grønn og fornybar energi eller tradisjonelle løsninger så er vi der med båt eller bil for å betjene hele Norges behov.

Vi supplerer alt i fra MGO, DMA og EN590 (autodiesel) til mer miljøvennlige løsninger som Fossilfri (BIO) Diesel, White MGO, LNG og Hydrogen.

I dag transporterer vi blant annet BIO drivstoff langs hele kysten og supplerer marin så vel som landbasert industri med grønt og fornybart drivstoff.

Våre båter supplerer da andre båter, terminaler og tankbiler med BIO til videredistribusjon.

Med vår kapasitet på 10 tankbåter er vi aldri langt unna og kan håndtere henvendelser på kort varsel.

Marint leverer vi i dag til alt fra oppdrettsanlegg og mindre sjarker til større oljerigger og cruiseskip.

Som et fremoverlent og nytenkende selskap forsøker vi til enhver tid å holde oss oppdatert på trender innen drivstoff og oppfordrer våre kunder til å ta kontakt om det skulle oppstå nye behov vi i dag ikke dekker.

Vi samarbeider tett med våre kunder for å bistå med transport av samtlige typer drivstoff og flåten vår kan raskt omstilles etter markedets behov for andre typer drivstoff.

Et eksempel på et grønnere alternativ som krever minimalt omstilling er White MGO. Dette er en miljøvennlig MGO sammenlignet med tradisjonell MGO.

Kort fortalt innehar White MGO samme bruksområde som MGO (500 PPM) men reduserer CO2 utslipp med 12-15%, NOX utslipp med 20% og partikler med mer enn 80%.

Dette fører til en kostnadsreduksjon for våre kunder i forhold til CO2 avgiften og gir en grønnere profil for selskapet.

For å oppnå disse resultatene er MGO’en tilført 13% vann samt destillater som gjør at oljen tiltrekker seg vannpartiklene fremfor å frastøte.

Bestillinger kan rettes på e-post [email protected] eller ved å ta kontakt via telefon +47 926 85 941.

ANDRE PRODUKTER

Klikk under for å laste ned vår omfattende produktkatalog for å utforske hva vi kan tilby deg.

[brochure text=»Last Ned» link=»/wp-content/uploads/2019/11/Brochure1.pdf»]

MARINE DIESEL

MARINE DIESEL

DIESEL EN 590

Bensin blyfri 95

Vaskemidler

Anti-etsende kjemikalier

Desinfeksjonsmidler